Vermeende drenkeling op Boshoven

112 Brandweer Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s / video) De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 13.30 massaal gealarmeerd voor een mogelijke drenkeling in de wijk Boshoven.

Een buurtbewoonster had een hond in het water zien liggen. Ze dacht dat deze hond en mogelijk het baasje kopje onder waren gegaan. Ze schakelde de hulpdiensten in die massaal ter plaatse kwamen. De ambulancedienst, brandweer, politie en ook een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Het duikteam van de brandweer heeft vervolgens stap voor stap het water doorzocht. Er werden geen slachtoffers aangetroffen. Nadat de locatie grondig was doorzocht en men zeker wist dat er geen mensen of dieren is de zoekactie stopgezet waarna de hulpdiensten terugkeerden.

Video via Youtube

https://youtu.be/oMxm4rQtWOk

[nggallery id=’6224′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie