Geslaagd LSD-festival

(Foto’s) De eindexamens naderen en dus was het weer tijd voor de traditionele Laatste Schooldag (LSD) voor zo’n 900 leerlingen in Weert. Met LSD vieren de leerlingen van de middelbare scholen in Weert nog eens een goed feestje alvorens ze flink aan de bak moeten met studeren voor de eindexamens.

Dat feestje werd, na het succes van vorig jaar met Rapper Boef, dit jaar nog eens over gedaan in de Poort van Limburg. Dit jaar vond het evenement plaats tijdens Koningsnacht onder de naam ‘Kingsnight Edition’. En een feest werd het zeker. De temperatuur steeg naar ongekende hoogte in de grote zaal. Toen de rapper Josylvio, de hoofdact van dit jaar, het podium beklom werd de zaal uitzinnig van enthousiasme. Er werd zichtbaar genoten van het Laatste SchoolDag Festival.

Ook de aanwezige schooldirecteuren die vanaf het balkon het feest aanschouwden hoe hun eindexamenleerlingen een uitermate gezellige Kingsnight LSD vierden. De organisatie kan weer terugkijken op een geslaagde editie. Hopelijk mogen alle eindexamenleerlingen over een paar maanden ook de vlag uithangen als de geslaagd zijn.

Bekijk een sfeerimpressie.

Kleine video-sfeerimpressie

https://youtu.be/xrs0eO9UWQI