Nieuwe Kanselier & Vorst Beesterbolle

Foto v.l.n.r.: Ron Bruijnaers en Leon Princen

Vanaf het nieuwe Vastelaovundj seizoen 2018 – 2019 zal V.V. de Beesterbolle worden voorgegaan door Vorst Leon Princen en Kanselier Ron Bruijnaers.

Leon volgt vorst Bert Menzink op, hij loopt al vele jaren mee in de Vastelaovundj-wereld als lid en secretaris van V.V. de Wiepkes en is al meer dan 11 jaar spreekstalmeester bij de Beesterbolle. In 2015 was hij de man die voorop ging als Kestieëlhieër en sindsdien ook lid van de vereniging. In 2017 is hij bestuurslid geworden. Leon woont samen met zijn vriendin Esther Koppen op het Franciscanenhof op de Biest. In het dagelijkse leven gaat hij aan de slag bij Fuenix Ecogy in Weert.

Ron volgt Jac Hendrikx op als kanselier, hij was Kestieëlhieër in 2010 en sindsdien ook lid van de vereniging. Daar is hij betrokken bij verschillende commissies zoals PR en Kestieëlhieër- begeleiding. Ron woont met zijn vrouw Laura en de kids op de Penitentenstraat, en is in het dagelijkse leven Operator bij Roto Smeets in Weert.

De installatie van beide heren vindt plaats tijden de traditionele opening van het seizoen van de Beesterbolle: de Duitse avond op 10 november 2018.