Boels Ladies Tour fietsclinic

Op 31 augustus 2018 razen de beste wielrensters ter wereld door de straten van Weert. Er is een unieke kans om over datzelfde parcours te rijden.

Speciaal voor vrouwen wordt een clinic georganiseerd en begeleid door nationale professionele wielrensters. Rensters van alle niveaus kunnen hieraan deelnemen. De start is rond 12:00 uur met het gezamenlijk kijken naar de ploegenpresentatie en de start van de Boels Ladies Tour. Daarna start de fietsclinic onder begeleiding van onder andere Veerle Goossens en Sanne van Paassen. Er worden binnenkort nog enkele spraakmakende namen als clinic-begeleider toegevoegd.

Tijdens de clinic krijgen beginnende en gevorderde wielrenster tips en trucs op het gebied van fietsen. Deelnemers aan de clinic zijn na afloop te gast in het VIP paviljoen bij de finish van de Boels Ladies tour. Er is een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Aanmelden kan via [email protected]