Extra editie LSD Festival

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Na het grote succes van LSD Festival 2018 in april, heeft de organisatie in samenwerking met uitbater Ivo Veltrop een nieuwe editie gelanceerd: LSD Festival Back to School edition. Ditmaal compleet anders dan de bezoekers van het festival gewend zijn: zomers, verfrissend en keihard. Dé start van het nieuwe schooljaar voor de studenten.

Poll

Uit online polls na afloop van het LSD Festival in zowel 2017 als 2018, konden bezoekers aangeven of ze behoefte hadden aan een extra editie. Van de 222 totale stemmen gaven 212 bezoekers aan graag een extra editie te willen in de zomerperiode. De Back to School Edition is het antwoord van de organisatie op de uitkomst van de poll.

Poort van Limburg

Het evenement vindt plaats op vrijdag 17 augustus 2018, de laatste week van de zomervakantie voor de middelbare scholieren in regio Weert. De locatie is ook deze keer de Poort van Limburg aan de Werthaboulevard. Kaarten zijn net als voorgaande edities online verkrijgbaar en zijn te koop vanaf dinsdag 3 juli om 20:00 uur via Facebook. Alle verdere informatie is te vinden op Facebook: www.bit.ly/LSD2018B2S

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie