Viering 50-, 60- en 65-jarige huwelijken

Cranendonck – (Foto’s) Dinsdagmiddag vond in de Smeltkroes in Maarheeze een feestmiddag plaats die georganiseerd werd door de gemeente Cranendonck voor de echtparen die dit jaar een speciaal huwelijk vieren.

Burgemeester Henri de Wijkerslooth heette de aanwezige echtparen welkom en gaf hen meteen wat feiten en aantallen mee want die waren toch wel erg bijzonder. Er zaten maar liefst 64 echtparen in de zaal, goed voor vele huwelijksjaren. Het was het college van B&W een groot genoegen de echtparen te mogen feliciteren die gezamenlijke 3350 jaren huwelijk op hun naam hadden staan.

Gezamenlijk werd het glas geheven op deze bijzondere gelegenheid, Er werd teruggekeken naar het Cranendonckse verleden (de historie) met een presentatie door Jac Biemans van de Heemkundekring de Baronie van Cranendonck. Het Seniorenorkest Cranendonck zorgde voor de vrolijke noot. Er werden volop mooie herinneringen uit het verleden boven gehaald, want als je deze mijlpaal bereikt hebt dan heb je écht wel wat meegemaakt in je leven.

Cranendonck vier dit jaar:

– 101 echtparen met hun 50-jarig huwelijk.
– 24 echtparen met hun 60-jarig huwelijk.
– 5 echtparen met hun 65-jarig huwelijk.

– Maarheeze: 19 echtparen
– Budel: 28 echtparen
– Gastel: 3 echtparen
– Soerendonk: 8 echtparen
– Budel Dorplein: 4 echtparen
– Budel Schoot: 2 echtparen

Bekijk een sfeerimpressie (door Foto Hammie).

[nggallery id=’6614′]