Weert op zoek naar verkeersregelaars

De gemeente Weert zoekt verkeersregelaars. Bij grote evenementen in Weert zijn er namelijk veel verkeersregelaars nodig. Alleen al voor de Boels Ladies Tour zijn het er maar liefst 100.

Op 31 augustus vertrekt de 4e etappe van deze 6-daagse tour in Stramproy om uiteindelijk in Weert te eindigen. Lijkt het je leuk om actief deel te nemen aan een evenement en af en toe te helpen als verkeersregelaar? Meld je dan nu aan. In een gratis online cursus leer je hoe je deze vrijwillige functie goed kunt uitvoeren. Als dank voor jouw inzet tijdens de Boels Ladies Tour, ben je na de prijsuitreiking van harte uitgenodigd voor het speciale VIP-buffet in Theatercafé De Huiskamer.

Hoe dan?

Je kan verkeersregelaar worden als je 16 jaar of ouder bent. De online cursus die je gaat volgen duurt ongeveer 45 minuten. Je bepaalt zelf wanneer je de cursus volgt, maar bij voorkeur nog voor de zomervakantie. Je ontvangt hiervoor een heldere handleiding. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Informatie over de Boels Ladies Tour vind je op www.hollandladiestour.nl.