(Foto’s/video) Zondag vond op de Nieuwe Markt het evenement Bantopa plaats. Ook dit jaar bracht het evenement veel mensen van verschillende culturen naar de Weerter binnenstad.

Anders dan voorgaande jaren had de organisatie ervoor gezorgd dat er nog meer gedanst kon worden. Een variatie van dans en muziek van bands als Extazz, Tyron Resample, Sound of Fakier brachten het plein in beweging. Salsa Club Weert liet de bezoekers kennismaken met het salsadansen en dansers van Dansstudio Vibez en Dansschool Fresh gaven diverse demonstraties. De avond werd afgesloten door Rolf Sanchez en de presentatie was in handen van Ricardo Ras.

Bekijk een sfeerimpressie van de gezellige middag op de Nieuwe Markt (door o.a. Theo Van de Winkel).

Rolf Sanchez bij Bantopa via Youtube

https://youtu.be/9PidlGNxQSo