Mini-ladies tour

Foto via: VanSchijndel Advies

Vrijdag staan de peuters van Kinderopvang Humanitas in de startblokken met hun loopfiets! Zij nemen tijdens de Boels Ladies Tour Weert deel aan de mini-ladies tour in de Stadhuispassage. Voor het jong aanstormend talent van tien kinderopvanglocaties dé uitgelezen kans om te laten zien wat ze kunnen. Wie van deze wielrennertjes verovert één van de bekers?

Er wordt volop getraind

Beweging is voor alle kinderen ontzettend belangrijk als onderdeel van een goede ontwikkeling en gezonde levensstijl. Daar zijn Kinderopvang Humanitas en VanSchijndelAdvies, die alle fietsjes heeft klaargemaakt, het roerend over eens. BLT-Weert is een uitgelezen kans om dat te laten zien. De peuters zijn volop aan het trainen voor de grote BLT-finaledag! Alle jongens en meiden, ouders, opa’s en oma’s en pedagogisch medewerkers helpen een handje: ze maken spandoeken, trainen volop mee en zorgen ervoor dat onze loopfietsrenners goed uitgerust aan de start verschijnen. Zo wordt de BLT mini-ladies tour zeker een succes!

De peuters zullen tijdens de tour verschillende keren de Stadhuispassage rondkoersen. Wie van de mini-ladies wordt later een geduchte concurrente in de Boels Ladies Tour? Alle jongens en meiden die dat leuk vinden, en die natuurlijk nét zo hard getraind hebben, mogen voor de finale tegen elkaar racen. Breng zelf een eigen fietsje, stepje of driewieler mee om deel te nemen.

BLT-Weert 2018

De BLT is een meerdaagse wielerwedstrijd van het hoogst denkbare niveau. De Tour maakt deel uit van de UCI Women’s World Tour. De absolute wereldtop aan wielrensters komt in 2018 naar Limburg. Gennep, Weert en Sittard-Geleen worden aankomst- en vertrekplaats van de Boels Ladies Tour op 30 en 31 augustus en 1 september.

Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas is de grootste kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuteropvang door heel Nederland.
Kinderopvang Humanitas gelooft in gelijke kansen voor kinderen. Met aandacht, warmte en grote deskundigheid begeleiden zij kinderen (0-13 jaar) in het beleven, ontdekken en groeien op hun eigen manier, in een veilige en vertrouwde omgeving.

Om 16.00 uur start te race op de Stadhuispassage.