Veel animo voor fietsclinic dames

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Afgelopen vrijdag organiseerde TWC Weert weer een fietsclinic voor dames tijdens de Boels Ladies Tour in Weert. De organisatie kon rekenen op veel animo voor de clinic.

Ook dit jaar hadden (oud) profwielrensters Sanne van Paasen, Sophie de Boer en Veerle Goosens zich bereid verklaard om deze clinic te begeleiden. Daarnaast was ook Jeroen Meijers, profwielrenner bij Roompot, aanwezig zijn voor de begeleiding.

Na het ontvangst bij Theater de Huiskamer vertrok het peloton onder politiebegeleiding naar Stramproy. Daar kregen een meet en greet bij de ploegenbussen. Na de start van de Ladies Tour vertrok het gezelschap weer naar Weert om hier de clinic te starten en enkele rondes te rijden. Na afloop was er weer een gezellig samenzijn op het St. Raphaelpad.

Bekijk een sfeerimpressie.

[nggallery id=’6916′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie