Veel animo voor fietsclinic dames

(Foto’s) Afgelopen vrijdag organiseerde TWC Weert weer een fietsclinic voor dames tijdens de Boels Ladies Tour in Weert. De organisatie kon rekenen op veel animo voor de clinic.

Ook dit jaar hadden (oud) profwielrensters Sanne van Paasen, Sophie de Boer en Veerle Goosens zich bereid verklaard om deze clinic te begeleiden. Daarnaast was ook Jeroen Meijers, profwielrenner bij Roompot, aanwezig zijn voor de begeleiding.

Na het ontvangst bij Theater de Huiskamer vertrok het peloton onder politiebegeleiding naar Stramproy. Daar kregen een meet en greet bij de ploegenbussen. Na de start van de Ladies Tour vertrok het gezelschap weer naar Weert om hier de clinic te starten en enkele rondes te rijden. Na afloop was er weer een gezellig samenzijn op het St. Raphaelpad.

Bekijk een sfeerimpressie.

[nggallery id=’6916′]