Naast de Lekker500 is ook de Cafetaria Top 100 2018 bekend gemaakt. Dit jaar staat er ook een cafetaria uit Weert in vermeld. Het is Cafetaria Jaco op Boshoven die de verdienstelijke vermelding heeft gekregen. Ze komen binnen op nummer 97.

De vermelding in de top 100 is naar aanleiding van een jurybezoek. Ze maken een opmerking over de sfeer, maar zijn helemaal fan van het huisgemaakte zuurvlees. In hun rapport op Snackkoerier.nl schrijven ze: “De bestelling wordt keurig opgenomen en vervolgens binnen acht minuten gebracht. De zaak is recentelijk verbouwd, maar het oogt wat steriel. Wel praktisch en overzichtelijk, maar sfeervol is het niet. Dankzij de medewerkers is het er toch gezellig. Complimenten voor het huisgemaakte zuurvlees; de kwaliteit van het vlees van de lokale slager is uitstekend”, aldus de jury.

Je kan het rapport teruglezen via: https://iwdg.nl/2CQ1TKB

25 jaar Jaco

Je Jaco is al jarenlang een begrip in Weert. Leo en Jacqueline Penninkx vierden recentelijk nog hun 25 jarig jubileum bij Cafetaria Jaco. Jacqueline heeft inmiddels een stapje teruggedaan, maar Leo en dochter Kristel staan samen met hun team klaar om het geroemde zuurvlees (met frietjes) te serveren.