(Foto’s) Zaterdagochtend vond bij Primera Wouters aan het Oranjeplein het jaarlijkse ‘Nietenspel’ plaats.

Iedereen die Staatsloten koopt bij Primera Wouters maakt extra kans. Op Staatsloten waar geen prijs op is gevallen mogen klanten hun telefoonnummer opschrijven. Eén keer per jaar worden hier 80 loten uitgehaald en de telefoonnummers worden gebeld. Ze krijgen een spelbewijs uitgereikt en mogen gratis meespelen met het nietenspel dat zaterdag weer plaatsvond. Iedereen wint een prijs van een fles wijn tot wasmachine, tv of stofzuiger enz.

Primera Wouters is al jaren lang het grootste verkooppunt van Staatsloten en Lotto van geheel Limburg. Ook staan ze in de landelijke top 12. Er zijn in heel Nederland 8500 verkooppunten. Mede door dit soort extra acties en grote prijzen die regelmatig op het Oranjeplein vallen zijn ze op deze rankingslijsten zo hoog geëindigd.

Dus als je ook kans wil maken op grote geldprijzen of gratis deelname aan het nietenspel koop dan je loten bij Primera Wouters Oranjeplein 231 Weert.

1 REACTIE

Comments are closed.