Tweede seizoen voor ‘Vinyl-Luister-Spot’

Na het succes afgelopen jaar van ‘Vinyl-Luister-Spot’ I, hebben de organisatoren Jos de Graaf, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders besloten om ook in het seizoen 2018-2019 weer vijf edities te plannen. De eerste aflevering staat geprogrammeerd op zondag 11 november.

De andere vier edities vinden plaats op de zondag 2 december, 13 januari, 10 februari en 24 maart 2019 in Theatercafé De Huiskamer, St. Rapaelpad /Wilhelminasingel 10b in Weert. Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Rond 16.30 uur is er nog een gezellige nazit. De toegang is gratis!

Vinyl-Luister-Spot

In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete lp (of single) te vertellen aan de hand van één zelfgekozen track. Er is vooral ook ruimte voor het ‘persoonlijke verhaal achter de plaat’. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’. De organisatie is verheugd over het feit dat er ook steeds meer jeugdige vinylliefhebbers zich aanmelden voor een van de vijf edities. Uiteraard is iedereen welkom om ook “zonder” plaat in gezellige huiskamersfeer opnieuw de geschiedenis van de grammofoonplaat mee te maken.

Oproep en aanmelden
Platenliefhebbers die mee willen werken aan Vinyl-Luister-Spot, jaargang 2, kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl. of via een mail naar Jos de Graaff: [email protected] Alle genres, van rock & roll, (hard)rock, folk, country, pop, metal, soul, disco, dance tot jazz en (rhytm&)blues kunnen aan bod komen.

Meer informatie op Facebook-pagina: Vinyl Luister Spot.