Donatie voor Wensambulance Limburg

Huub Gubbels, voorzitter van Wensambulance Limburg, mocht een cheque van € 10.000,- in ontvangst nemen van de Sint en Zwarte Piet namens Lionsclub Weert Graafschap Horne en Leo Club Montmorency. Dat was de opbrengst van de in oktober succesvol verlopen Weerter Wijnbeurs. Dit goede doelen-event heeft inmiddels bijna € 100.000,- aan goede doelen geschonken.

“De opbrengst van de Weerter Wijnbeurs zorgt ervoor dat wij de wensen van mensen in hun laatste levensfase kunnen blijven realiseren. Hiermee kunnen wij weer vooruit”, aldus voorzitter Gubbels.

Door de diverse sponsorbijdragen, een drukbezochte theaterlunch op het podium van het Munttheater en doordat de wijnleveranciers de winkelmarge van de verkochte flessen hebben gedoneerd, komt het eindbedrag uit op € 10.000,-.

De Weerter Wijnbeurs is niet alleen een gezellig samenzijn waar bezoekers kunnen proeven aan lekkere wijnen en hapjes, het is tevens een uitgelezen manier om goede doelen te ondersteunen in de directe omgeving en een bijdrage te leveren aan de samenleving.

De Weerter Wijnbeurs vindt doorgaans plaats op de 2e zondag van oktober. Volgend jaar vindt de tiende editie plaats.