45e Hornenacht

Auto Sport Club Van Hornerijders organiseert zaterdag 17 november de 45e Hornenacht. De startlocatie is De Schuttershoeve aan de Grote Steeg. De eerste deelnemer zal om 17.00 uur starten.

Porsche ’s, Ford Escorts, Daf, Mini, Alfa Romeo ‘s, Opel, Bmw allemaal auto’s uit lang vervlogen tijden zullen de nacht in trekken om in een prachtig wedstrijdgebied in Nederland en België om tegen elkaar te strijden voor de overwinning.

Er wordt gereden in een Classic klasse (auto’s met bouwjaar tot 1988) en een moderne klasse (auto’s vanaf 1989). Er zijn 2 klasse die verschillen in moeilijkheidsgraad, Sport voor de ervaren equipes en Tour voor de wat minder ervaren equipes.

Snelheid speelt een ondergeschikte rol, het juist rijden van een te construeren route worden beloont met het vinden van een routecontrole, en hoe minder controles gemist worden des te beter zal men klasseren.

Iedereen is van harte welkom om naar de auto’s te komen kijken, neem het fototoestel maar mee! Start 17.00 uur, vrijwel het hele deelnemersveld zal vanaf 16.30 uur compleet te bewonderen zijn bij De Schuttershoeve.