VVD thema-avond: binnenstad

Archieffoto WdG - binnenstad Weert

De Weerter VVD organiseert op maandag 19 november een thema-avond over de binnenstad. Locatie is het nieuwe RICK-gebouw; de zaal is open vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor bewoners en ondernemers van het centrum en geïnteresseerden die de binnenstad een warm hart toedragen.
 
De combinatie van cultuur, historie, aangevuld met terrasjes en winkels, zorgt voor een hoge belevingswaarde van de binnenstad van Weert. In de nota “Visie op het Stadshart” zijn plannen opgesteld om de binnenstad aantrekkelijk te houden voor inwoners, ondernemers en bezoekers.

Wethouder Wendy van Eijk gaat je bijpraten over de ambities van het stadsbestuur, over de zaken die gerealiseerd zijn en wat er op stapel staat. Hierbij valt te denken aan het aanlichten van de Martinuskerk, de vergroening van de binnenstad en de gestarte verbouwing van De Munt. Maar ook toekomstige plannen komen aan bod. Wat te doen met de Singels: moeten er waterbekkens of grachtjes komen en willen we éénrichtingsverkeer? En hoe sluit de Oelemarkt aan op het in ontwikkeling zijnde Kasteelpark.
 
De Weerter VVD wil belangstellenden bijpraten over de stand van zaken maar wil ook feedback en verschillende zienswijzen horen. Je bent van harte welkom.
 

Praktische informatie

Locatie: RICK, Wilhelminasingel 12, 6001 GT Weert (Ingang via Rafaelpad)
Inloop vanaf 19.00 uur, programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.
Toegang is gratis inclusief koffie.