(Foto’s) De politie heeft donderdagochtend een instap gedaan bij een kapperszaak gelegen aan de Emmasingel.

In de kelder van de kapperszaak trof de politie een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Er werden tientallen hennepplanten aangetroffen. De ruimte was onderverhuurd.

Er is een aanhouding verricht. Het betreft in elk geval niet de pandeigenaresse zelf. Zij stond perplex over het feit van wat er in de kelder was gerealiseerd.

De hennepkwekerij wordt ontruimd en de hennepplanten en apparatuur zullen worden vernietigd.

Gevaren

Een kwekerij kan schade en overlast veroorzaken door lekkages, stank en schimmelvorming. Daarnaast is het brandgevaar groot; vaak tappen henneptelers onverantwoord en onveilig elektriciteit af waardoor er soms levensgevaarlijke situaties ontstaan.

26 REACTIES

 1. Mijn zeer betrouwbare bron …waar ik gister informatie van kreeg ..dat in de regio ook kapsalons controle kregen…had weer eens gelijk…!!
  Volgens de zeer betrouwbare bron …is dat niet de enigste kapsalon…waar vreemde dingen gebeuren..

 2. Ik vind het heel erg dat jij kennelijk beschikt over informatie van op hande zijnde invallen en deze dan openbaar maakt op sociale media, voordat er ingevallen is. Kennelijk heb jij kontakten binnen het korps Weert die lekken, met het delen van deze info schaadt jij de opsporing en handhaving.

 3. Bijna klaar voor de oogst, dat is pech kerstwiet weg. Nog steeds natrium pitten in gebruik 7,2kwh licht per uur. Zeker nog nooit van Cree leds gehoord.

 4. Zomaar, jij verwijt slumme hendrik het ‘lekken’ van al dan niet belangrijke informatie maar tegelijkertijd tip jij potentiĆ«le hennepkwekers tot het gebruik van energiezuinige apparatuur voor het illegaal kweken van hun produkt. De pot verwijt de ketel ……..!

 5. Uit jouw reactie te lezen blijven er 2 opties over :

  1. Of je kent iemand van het “Observatieteam”
  2. Of je bent de “Informant”

 6. Beste Tonnie,
  Mocht dat zo zijn dan is het een nog grotere pannenkoek dan ik dacht. Melden dat er ergens wiet gekweekt wordt en dan op sociale media bekent gaan maken dat er een instap gedaan wordt voordat deze instap heeft plaatsgevonden. Mag hopen dat korps Weert hier meeleest en zijn ip adres opvraagt en een hartig gesprekje heeft met deze slumme pannenkoek.

 7. Als u daarom wilt lachen ga uw gang hoor. Maar u is vast familie van slumme. Steeds meer simpele zielen hier op de site welkom in de club.

 8. Jij lijkt mij echt zo een man die:
  1. Lelijk is
  2. Nooit geen vrouw heeft gehad ,of eentje die heel snel weg is gelopen.
  3. Eenzaam
  4. Geen fuck te doen dan hele dag reactie’s plaatsen op internet.

  Was weleens benieuwd wat op jouw harde schijf stond, vies vuil manneke

 9. Een wietkweker die nu nog niet weet dat met led kweken in plaats van met natrium lampen het brandgevaar verkleint en het stroomverbruik halveert je ec omlaag kan en je veel minder water hoeft te geven en minder hoeft te koelen, je niet zichtbaar bent voor infrarood meting, die heeft al die tijd stoned in een hoek gelegen of onder een steen gewoond. Dit dus als tip beschouwen is gewoon lachwekkend.

 10. Dan ben jij dus lachwekkend ?! Of wil jij aan iedereen laten zien dat jij het bijdehandje bent die er natuurlijk echt verstand van heeft ?

 11. Dat bedoel ik nou met simpele ziel, Aanvallen op reactie`s van anderen en zelf zonder inhoud zijn, stumpert. Maar fijne dag hoor.

 12. Jij bent in nutteloze,doelloze en onzinnige kritiek al zo diep afgezonken dat jou niets anders meer rest dan ordinair schelden. Positief is wel dat het jouw ‘inhoud’ weer eens te meer overduidelijk tekenend weergeeft, alweer overigens en alweer iets om te blokkeren.

 13. Schelden is onmacht. Jij maakt domme insinuaties, hebt een kort lontje, kan niet tegen kritiek en dat maakt jouw simpelweg tot jouw naam ‘gewoonikke’, lange naam en een klein ventje.

 14. Denken is een werkwoord dat absoluut niet bij zomaar past. Bij jou trouwens ook niet want jij kraamt al net zoveel onzin uit.

 15. Goh, u is nog veel zieliger en bekrompen dan ik al dacht, opnieuw een inhoudsloze aanval op een andere reageerder. Zou bijna medelijden krijgen met u. Blokker me alstublieft dan blijf ik in ieder geval verstoken van uw inhoudsloze commentaar.

Comments are closed.