Tijdelijk geen Big Mac of Chicken McNuggets bij Mac in centrum

Algemeen Economie Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Even snel een Big Mac of een ‘kip 6’ scoren bij de McDonald’s in het centrum van Weert zit er niet in tussen maandag 21 november en donderdag 22 december. De eetgelegenheid gaat dicht vanwege een grondige verbouwing.

Het restaurant van het bekende fastfoodketen in het hart van Weert wordt in die periode flink onder handen genomen. Zo wordt het interieur helemaal vernieuwd, krijgt het restaurant een McDelivery hoek met wachtplekken voor de bezorgers en een extra kiosk waar gasten aan kunnen bestellen zodat gasten nog sneller kunnen genieten van een Big Mac.

Ook worden aan er aanpassingen gemaakt aan de zijkanten van het pand. Zo zal er een extra deur gemaakt worden om een efficiënte looproute voor de McDelivery koeriers te creëren, zo laat McDonald’s Weert weten.

Andere restaurants

Kun je tussen 21 november en 22 december niet zonder een portie fastfood van de befaamde keten met de grote gele M, dan moet je omrijden. Het dichtstbijzijnde restaurant is McDonald’s Nederweert op 9 minuten afstand. Ook in Echt of Roermond zit een McDonald’s.

Het restaurant in Weert zal op 23 december weer feestelijk geopend worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie