Jurywagen voor IJzeren Man loop

De Hema IJzeren Man loop heeft volgend jaar een jurywagen. Deze wordt door de vrijwilligers momenteel opgeknapt. De wagen wordt gebruikt voor de opslag van het uit te zetten parcours. Maar tevens wordt deze wagen gebruikt om op elke eerste zondag van de maand de elektronica te bedienen. Er wordt nu met man en macht gewerkt om deze wagen op tijd klaar te hebben.

Vooraf inschrijven

Bij de IJzeren Man loop worden de tijden met de chip geregistreerd. Vanaf 6 januari krijgt elke deelnemer een nieuwe chip en een borstnummer. Zowel de chip als het borstnummer is gelijk. In het verleden had iedere loper een eigen chip die mee naar huis ging. Echter nu krijgt men elke keer een nieuwe chip. Die ook voor de betreffende loop is geregistreerd.

Door dit nieuwe systeem is het nu ook mogelijk om voor de loop van te voren in te schrijven. Tot en met donderdag 3 januari 2019 kun je je voor-inschrijven voor de loop van 6 januari 2019. Het voordeel hiervan is dat je nummer en de chip klaar ligt op zondagmorgen.

Presentatie

Op 6 januari wordt ook de nieuwe jurywagen gepresenteerd. Tevens komt de Hema op 6 januari met een verassing voor elke loper en dan verloten ze ook de fiets, die beschikbaar is gesteld door Richard van Alphen tweewielers uit Weert. Zorg daarom dat je er bij bent 6 januari, eerste zondag van 2019. Meteen een goed voornemen voor het nieuwe jaar.

De voorinschrijving verloopt via: https://inschrijven.nl/formulier?id=2019010616344&tl=nl.