‘Tram TOP 2000’ voor het goede doel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto: Café Tramhalt (archief WdG)

Zaterdag 29 december a.s. organiseert Café Tramhalt van 16.00 uur tot 02.00 uur samen met DJ Phil Aspers het evenement “TRAM TOP 2000”.

Bezoekers kunnen deze dag – tegen betaling van een donatie van minimaal € 2,- een plaat kiezen uit de unieke, door DJ Phil Aspers samengestelde “TRAM TOP 2000”. De kans is dan groot dat dit liedje op deze dag te horen zal zijn. Ook is het mogelijk om met vrienden, familie en/of collega’s (reeds vooraf) een bedrag in te zamelen en samen een nummer uit de “TRAM TOP 2000” te kiezen.

Net zoals in de originele TOP 2000 zal er ook ruimte zijn voor nummers naar vrije keuze. Frans Snels zal gedurende de dag regelmatig achtergrondinformatie of commentaar geven bij een verzoeknummer en ‘flash – interviews’ doen met bezoekers van het evenement.

De totale opbrengst van de donaties wordt geschonken aan Woonbegeleidingscentrum Maaslandlaan, een centrum waar 21 ernstig meervoudig gehandicapten verblijven, en is bedoeld voor de aanschaf van een rolstoelfiets.

De volledige lijst met alle nummers van de “TRAM TOP 2000” zal in de loop van volgende week te vinden zijn op de website en facebookpagina van Café Tramhalt (https://www.facebook.com/tramhaltweert/) en in het café zelf. Blijf ons dus volgen. Doe mee en kom op 29 december a.s. naar café Tramhalt. Doneer en kies jouw plaat!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie