Foto door: Nick Photomoments

Op zaterdag 23 februari 2019 is het weer zo ver. Voor de 3e maal verzorgt Kepèl Gootgemootj een gezellige Vastelaovendjmiddig voor 7 verzorgingstehuizen in Weert met medewerking van bekende Weerter artiesten.

Vanaf ongeveer 14 uur gaat een muziekcarrousel van start waarbij om de beurt Woonzorgcentrum Nedermazehof, Verpleeghuis St. Martinus, Zorgcentrum Ververshof, Woonzorgcentrum Zuyderborgh, Zorgcentrum Hieronymus, Woonzorgcentrum Hushoven en Woonzorgcentrum Hornehoof door de artiesten worden bezocht.

De bewoners wordt een heerlijke middag gepresenteerd. Uiteraard mogen ze mee doen, ze kunnen zingen, dansen en zelfs de polonaise lopen. Aan deze muzikale middag werken de volgende artiesten mee: Berke Donkers, Erik Fikken en Ko, Ivonne Hendrix en Co, De leste dre-j, Maddie und Roellie, de Kernellis en Kepèl Gootgemootj.

Dankzij inzet van vele vrijwilligers, waaronder chauffeurs en begeleiders die allen belangeloos dit geweldige initiatief steunen en sponsoring van o.a. Gemeente Weert (burgerinitiatief) en Stg. Wonen Limburg is het Kepèl Gootgemoot gelukt om voor de ouderen van Weert, samen met hun familie en vrienden, de Vastealovendj in Hoês te halen.