Herste aete in Tungelroy

Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd

Op maandag 4 maart is het weer een groot feest in en rondom MFA Kimpeveld in Tungelroy. De Bokkeriejers houden er van een stevige bodem te leggen, maar tegenwoordig weten ook de buren en vrienden van de Bokkeriejers de weg goed te vinden.

Klokslag 10.00 uur (waar de echte liefhebbers al eerder starten) is het traditiegetrouw “Herste aete” bij café Kimpeveld. De bokkeriejers en de uitbaters van MFA Kimpeveld voorzien alle aanwezige van een goede speklap. Prins Ron 1e nodigt dan ook iedereen uit hier aan deel te nemen. Zonder een goede “Herst” zal er van het resterend programma zoals de optocht en het optochtbal niet veel terecht komen. Graag allemaal tot a.s. en maandag in het Bokkerieëk.

Boorebroeloft

Op zaterdag 2 maart vieren de Bokkeriejers in Tungelroy weer hun jaarlijkse boerenbruiloft. Ook dit jaar is het comité er in geslaagd weer een “plaatje” van een familie samen te stellen.

Tungelroy groeit en bloeit en dat is terug te zien in de nieuwe boerenfamilie. Uit het hele dorp zijn de familieleden van de boerenfamilie vertegenwoordigd waarvan de meeste pas sinds kort in het gezelligste dorpje van Weert zijn komen wonen. Zo zie je maar dat vasteloavendj ook zorgt voor integratie. De bokkeriejers wensen iedereen “ein paar sjoeën daag”.

Voor alle programma’s en tijden tijdens de komende dagen:
www.facebook.com/debokkeriejers
www.debokkeriejers.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie