Op zaterdag 16 maart wordt de Alpha-Shop in de Hoogstraat 18 Weert geopend.

Alpha-Shop verkoopt refurbished IT producten. Refurbished betekent dat producten ná gebruik gecontroleerd en gerenoveerd worden. Ruim 3 jaar geleden zijn ze gestart met hun webshop en nu was de tijd rijp om een winkel in Weert te openen. In de winkel kunnen klanten terecht voor deskundig advies en een demo.

Waarom refurbished?

Veelal zijn het computers, laptops, monitoren etc. afkomstig uit de zakelijke wereld waarvan het leasecontract afloopt. Deze apparatuur wordt “afgeschreven” terwijl ze na een grondige en professionele inspectie nog heel veel jaren optimaal kunnen functioneren en kunnen ze geleverd worden tegen zeer scherpe prijzen.

Alpha-Shop zorgt ervoor dat de computers niet op de afvalberg terecht komen en dragen zo bij aan duurzaamheid en ontlasten het milieu. Door de samenwerking met verschillende partners kunnen ze klanten diverse services aanbieden zoals installeren op locatie, reparaties, uitbreiding en updaten.

Op alle producten geven ze minimaal 1 jaar garantie. De officiële opening is om 16 maart vanaf 10.00 uur. Tijdens deze openingsdag is 10% korting op de gehele collectie.

Meer informatie: www.alpha-shop.nl.

2 REACTIES

  1. Een leeg staand pand vullen met een zaak die er, onder goede omstandigheden, maximaal 12 maanden zit, noem ik zelf geen goed nieuws.

    Tijden veranderen, mensen shoppen liever online. Je kan dit niet tegengaan.

Comments are closed.