Op maandagavond 11 maart van 18.00 tot 21.00 uur organiseert de gemeente in de Poort van Limburg een kleinschalige, creatieve brainstorm over zwerfafval. Inwoners zijn van harte welkom om mee te doen. Samen met wethouder Martijn van den Heuvel verkennen de deelnemers ideeën en meningen. Ook gaan ze op zoek naar slimme, nieuwe oplossingen om zwerfafval te verminderen.

Het is niet nodig dat je als deelnemer een bijzondere of uitgesproken mening hebt over zwerfafval. Iedereen mag meedenken. De inzet van diverse bijzondere werkvormen zorgt voor het stimuleren van de creativiteit. Voor soep en broodjes wordt gezorgd.

Aanmelden

Inwoners die zin hebben in een leuke en energieke bijeenkomst kunnen zich aanmelden via [email protected] Aanmelden is nodig vanwege het bestellen van het avondeten. Bij veel animo komt er op korte termijn een tweede bijeenkomst.