Fietsster geschept op St. Luciastraat

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 10.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de St. Luciastraat in de wijk Boshoven.

Op de kruising met de Burcht was een fietsster geschept door een personenauto. De fietsster kwam ten val en raakte lichtgewond aan haar hoofd. Voorbijgangers en omwonenden boden direct eerste hulp. De bestuurster van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken.

De fietsster is voor controle overgebracht naar het het ziekenhuis. De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval.

Meerdere ongevallen

Op de betreffende kruising vond vorige week ook een ongeval plaats. Toen werden twee fietsers aangereden. Politieke partij Weert Lokaal heeft inmiddels vragen gesteld aan de burgemeester en wethouders om de veiligheid van de kruising te onderzoeken.