Internationaal Kinderfestival op 14 april

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Achter de schermen wordt hard gewerkt door vrijwilligers aan de 35ste editie van het Internationaal Kinderfestival Weert.

Op zondagmiddag 14 april vanaf 12.00 uur zijn het Munttheater en het Collegeplein in Weert dé plek voor kinderen en ouders om verschillende optredens te kunnen zien en te spelen op verschillende attracties. Tijdens dit geweldige festival dat jaarlijks plaatsvindt en gratis te bezoeken is, geven kinderen kleur aan Weert. Alle optredens zijn voor en door kinderen uit Weert en omgeving.

Deelnemers en sponsoren gezocht

Om het programma zo gevarieerd mogelijk te maken zoekt het Internationaal Kinderfestival nog deelnemers die graag op een groot podium willen optreden. Dit mag van alles zijn, zoals: een liedje zingen, dansen, playbacken, toneelstuk spelen, sporten, trucjes doen, goochelen, versjes voorlezen en nog veel meer. Een ideale plek om je talenten te laten zien vind je haast nergens.

Om het Kinderfestival jaarlijks te organiseren zijn de vrijwilligers ook ieder jaar druk met het zoeken naar sponsoren. Dit jaar zijn de grootste ondersteuners Ronde Tafel Weert en de Gemeente Weert. De organisatie is blij met elke bijdrage en kan elke steun gebruiken. Zonder sponsoren is het helaas niet mogelijk om het Internationaal Kinderfestival te organiseren.

Ben jij of ken jij iemand, een groep, organisatie, vereniging etc. en wil je jezelf of anderen zien schitteren voor een groot publiek, stuur dan een e-mail naar [email protected].
Tevens kun je ook een e-mail sturen indien u graag het Internationaal Kinderfestival wilt ondersteunen door een sponsoring. Inschrijven om deel te nemen kan tot 28 maart en aanmelden voor sponsoring kan altijd, maar als dit voor 28 maart gebeurt kan er nog een vermelding geplaatst worden op de flyer die huis-aan-huis verspreid wordt.

Er zijn geen kosten verbonden aan het inschrijven van deelnemers. En het Internationaal Kinderfestival is op zondag 14 april gratis te bezoeken, dus mis het niet!

Volg het laatste nieuws via www.kinderfestivalweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie