Workshop vrijwilligersverzekering

Als vrijwilliger sta je soms dagelijks paraat voor een ander. Dat kan bijvoorbeeld als verzorgende hulp bij een bekende, maar ook als vrijwilliger bij een vereniging of organisatie.

Tijdens dit vrijwilligerswerk loop je als persoon zelf of met jouw eigendommen een risico. Denk aan het verliezen of kapot maken van spullen, de schade aan een auto of fiets, de persoonlijke aansprakelijkheid van een bestuurder bij een club of vereniging of het blijvende letsel na een ongeval tijdens het vrijwilligerswerk.

Voldoende redenen om eens goed geïnformeerd te worden over de vrijwilligersverzekering en bijbehorende rechten. Daarom organiseert Punt Welzijn in samenwerking met Sjef Schmit (makelaar in assurantiën) een workshop over de vrijwilligersverzekering. Bij deze workshop wil je aanwezig zijn!

Aan de hand van de verzekeringen die de Gemeente Weert heeft afgesloten bij Centraal Beheer heeft Sjef een presentatie gemaakt die je wegwijs maakt in deze problematiek. Uiteraard met praktijkvoorbeelden en tevens gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wil jij het beste uit jezelf halen? Geef je dan op voor deze gratis workshop! Deze is op woensdag 26 juni van 19.00 tot uur 21.00 en vindt plaats in het Keenter Hart (Sint Jozefskerkplein 3 te Weert). Inloop is vanaf 18.45. Aanmelden kan via [email protected]