Zondag 9 juni a.s. wordt alweer de 35ste editie van de jaarlijkse Zeskamp Moesel gehouden.

Het jaarlijks terugkerende evenement op Eerste Pinksterdag op de voetbalvelden van de voetbalclub MMC te Weert. Met dit jaar 21 teams, deze teams strijden de gehele dag door middel van ludieke spellen om de eerste prijs in de wacht te slepen. Het beroemde coachspel, wat pas op de dag zelf bekend wordt gemaakt, wordt ook dit jaar weer overdag gehouden. Het winnende team wint de fel begeerde Tjeu Schreurs wisseltrofee.

’s Avonds vindt de prijsuitreiking plaats in de grote feesttent en kan er gefeest en gedanst worden met een geweldig optreden van het foute DJ-Team met hun doldwaze DJ Show.

De Zeskamp heeft zich altijd gekenmerkt door de bepaalde sfeer die het uitstraalde van gezelligheid en romantiek. Daar zijn wij trots op! “Meedoen is belangrijker dan winnen.” Deze bekende gedachte geldt al 35 jaar voor onze deelnemende teams. Natuurlijk is er competitie, maar het is een vriendschappelijke competitie. De lol, het plezier, de saamhorigheid, de vriendschap, de sportieve uitdaging, de sportiviteit, de inzet en de gezelligheid, dat is de Zeskamp. Dat is winnen. Of liever gezegd: meedoen en winnen tegelijk.

De organisatie hoopt dat deze 35ste Zeskamp ook weer voor vele fijne herinneringen zal zorgen.

Aanvang spellen: 11:00 uur
Aanvang feestavond: 19:30 uur

www.zeskampmoesel.nl
www.facebook.com/zeskamp.moesel