Auto vat vlam op snelweg A2 bij Weert

112 Weert 5 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdagavond rond 21.05 uur gealarmeerd voor een autobrand op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Weert naar Maastricht was net voor de afrit van het LaPlace-restaurant een auto tijdens het rijden gaan roken. De bestuurder wist zijn auto nog op de vluchtstrook te parkeren en zichzelf in veiligheid te brengen. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al in lichterlaaie.

De brandweer was snel ter plaatse, maar aan de auto was geen redden meer aan. De auto brandde volledig uit. Het autowrak zal worden afgesleept door een berger. Het overige verkeer ondervond lichte hinder van de autobrand.

[nggallery id=’8151′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties