Concert ZON als cadeau van BOB

(Foto’s/video) De Bewoners Organisatie Binnenstad (BOB), de wijkraad van het centrum in Weert, bestaat 20 jaar. Speciaal voor deze gelegenheid gaf de wijkraad een cadeau aan de bewoners, ondernemers en bezoekers van de binnenstad in de vorm van een concert. Het ZomerOrkest Nederland (ZON) kwam hiervoor speciaal naar Weert.

Het ZomerOrkest Nederland, dat elk jaar opnieuw samengesteld uit amateurs en conservatoriumstudenten van 16 tot en met 23 jaar afkomstig uit heel Nederland, speelde een toegankelijk concert in informele setting. Inmiddels was de hittegolf verdwenen en was het zondag goed toeven op de terrassen van de Weerter binnenstad. Het orkest speelde dan ook voor een groot publiek op de Markt.

Nadat wethouder Van Eijk het concert had geopend speelde ZON een breed repertoire, van Barok tot Rock.

Video via Youtube

https://youtu.be/WMNtFHGm1SM