Terras Top 100: Diverso & Daatjeshoeve

Archieffoto terras

Nederweert is dit jaar bijzonder goed vertegenwoordigd in de ranglijst Terras Top 100 van horecavakblad Misset Horeca. Dit jaar staan twee terrassen in de nationale ranglijst te weten, Diverso en Huyskamer Daatjeshoeve.

Honderd terrassen hebben twee rondes van anonieme vakjurybezoeken en mystery visits overleefd en wisten een plekje bij de beste 100 te veroveren. De Terras Top 100 2019 is alweer de twaalfde editie.

Diverso

Diverso, vorig jaar op plek 3, steeg dit jaar naar plek 41. Is het dan zo veel minder geworden? “Natuurlijk niet”, aldus de jury. Een 41e plek is nog steeds erg goed, maar het zit hem in de kleine details. Het is en blijft een top terras. De bediening is aanwezig, niet dat zo continu aan je tafel staan, maar zwaaien is ook niet nodig zo oordeelt de jury. Ook het eten valt erg in de smaak. Lees het volledige juryrapport via: https://iwdg.nl/2JmbZWt. Meer info over Diverso: www.restaurantdiverso.nl.

Huyskamer Daatjeshoeve

Bij Daatjeshoeve kun je goed vertoeven op het terras na een wandeling of fietstocht. De tafels zijn ruim verdeeld. Hoewel het qua interieur niet eruit springt is de jury erg enthousiast over de service. De gerechten worden leuk gepresenteerd en de kwaliteit is ver boven verwachting. Lees het volledige juryrapport via: https://iwdg.nl/2S2ZRws. Meer info over Daatjeshoeve: www.daatjeshoeve.nl.