Gewonde fietser lastig te bereiken

112 Altweerterheide Dorpen Weert 4 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag gealarmeerd voor een gewonde fietser in het Kempen-Broek gebied.

Het slachtoffer was lichtgewond geraakt op een fietspad tussen de Lozerweg en Meerlingweg in Altweerterheide. Echter was de locatie erg slecht bereikbaar voor hulpdiensten vanwege de (smalle) zandpaden, geen bewegwijzering en ook waren de paden versperd met slagbomen.

Uiteindelijk werden twee ambulances, waarvan één uit Brabant opgeroepen om een begaanbare route naar het slachtoffer kunnen vinden. De brandweer van Stramproy werd gealarmeerd om het slot van een slagboom te forceren.

Uiteindelijk liep het allemaal goed af. Gelukkig was er geen grote spoed nodig, maar het kostte ruim anderhalf uur om bij het slachtoffer te kunnen komen. Het slachtoffer is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

[nggallery id=’8147′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
4 reacties