IJzeren Man Loop op 4 augustus

Foto via Hema IJzeren Man Loop

Op zondag 4 augustus wordt de volgende “Hema IJzeren Man Loop” georganiseerd. Het betreft de 20e loop in de nieuwe setting en de 473e loop vanaf 1980. Traditioneel lopen ze weer op het alom bekende parcours aan de IJzeren Man.

Op alle afstanden wordt weer gestart. Voor de jeugd 1.3, 2.5 en 3.5 kilometer. Voor de senioren de afstanden 3.5, 7.0, 10.4, 13.8 en 17.2 kilometer. Er worden weer 6 HEMA-bonnen en 5 Palmen Sport bonnen verloot onder de voorinschrijvingen. Tevens heeft men voor de jeugd weer zwembonnen van Zwembad de IJzeren Man in Weert en een Bacio IJsbon. Er wordt om 10.00 uur gestart met de jeugd en 1 minuut later met de senioren.

Voorinschrijven

Je kunt nu al voorinschrijven. Dit kan tot 2 augustus 12.00 uur. Maak het jezelf en de organisatie gemakkelijk. Je kan dan 4 augustus bij Dennenoord je nummer en chip afhalen.

Als je 10 keer bent geweest dan krijg je een herinnering. Daarna bij 50, 100, 150 enz. bij elke 50 deelnames een herinnering. Er zijn al lopers die 450 keer zijn geweest. De organisatie houdt de aantallen bij van elke loper.

Foto’s terugkijken van eerdere editie vind je via de website van AV Weert: https://avweert.nl/algemeen/hema-ijml/.