Verdachte overval Haelen aangehouden

112 Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Haelen – Nadat dinsdagavond in Haelen drogisterij Kruidvat was overvallen vond er donderdagochtend rond 10.30 uur opnieuw een overval plaats op een drogisterij aan de Rijksweg in Reuver. Mede dankzij de inzet van Burgernet kon de verdachte korte tijd later worden aangehouden door agenten.

Het personeel van de winkel aan de Rijksweg werd bedreigd met een steekwapen, waarna de verdachte er met een onbekende buit vandoor ging. Daarop werd via Burgernet een signalement verspreid. De dader, een man van 35 zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd snel na het verspreiden van dit bericht aangehouden.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de vandaag aangehouden verdachte dezelfde man is als die dinsdag een filiaal van dezelfde drogisterijketen overviel aan de Roggelseweg in Haelen. Bij die gewapende overval maakte de man een onbekend geldbedrag en drogisterijartikelen buit. De politie heeft beide zaken in onderzoek.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie