Over enkele weken verhuist de Jan Linders supermarkt van de Maaspoort naar de nieuwe locatie op de hoek Roermondseweg / Onzelievevrouwestraat, in de volksmond ook wel locatie ‘Bloemen’ genoemd.

De verhuizing heeft heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Niet alleen vanwege sloop- en bouwwerkzaamheden, maar ook moesten bij de gemeente de nodige procedures doorlopen worden. Nadat de procedures waren doorlopen kon er verbouwd kon worden. Eerst werd het oude pand van de Kijkshop, op de voorgevel na, en de naastgelegen woning gesloopt. Daarna volgde de opbouw waarbij de het voormalige perceel van de Kijkshop betrokken werd bij de leegstaande commerciële ruimte onder het appartementencomplex.

Op woensdag 18 september aanstaande is het grote moment daar. Om 9.00 uur zullen dan de deuren van de nieuwe supermarktvestiging openen. Tot die tijd kun je nog gewoon terecht bij de vestiging aan de Maaspoort. Deze blijft tot dinsdag 17 september 17.00 uur open.

Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden voltooid, is de parkeerplaats aangelegd en wordt het pand momenteel ingericht. Bekijk een impressie van de sloop, opbouw en huidige stand van zaken.