Fresh Allstars bij Das Supertalent

De Fresh Allstars waren afgelopen weekend te zien op de Duitse televisie. De 16 b-boys en b-girls deden met hun nieuwe breakdance act auditie bij het programma Das Supertalent, de Duitse versie van ‘Holland’s Got Talent’ dat werd uitgezonden op RTL.

“Enige tijd geleden werden we gebeld om mee te doen aan dit programma. Omdat er twee Duitse dansers in ons team zitten, leek het ons wel interessant om daaraan deel te nemen. Voor het team erg goed om ervaring op te doen.”, aldus Raymon Truijen van dansschool Fresh.

De jury en het publiek waren erg enthousiast over de act. Vooral de onwaarschijnlijke muziekkeuze en de energie van de show vielen erg in de smaak en er werd ook veel ingezoomd op de jongste danser Seigo Boonen (7). De act werd uiteindelijk ook door alle drie de juryleden beoordeeld met een ‘ja’. Dat betekende dat ze de eerste ronde hebben gehaald. Of de Fresh Allstars nu ook naar de finale gaan is nog niet bekend. In Duitsland hebben ze in tegenstelling tot Holland’s Got Talent geen halve finale. Er zijn veel voorrondes en er worden maar een paar groepen uitgenodigd voor de uiteindelijke finale.

De Fresh Allstars waren de afgelopen jaren vaak te zien om tv, echter was dit altijd het oudste team, dat in 2016 eerst een Golden Ticket, en later ook de finale van Holland’s Got Talent behaalde. “Sindsdien krijgen we vaker een aanbod om mee te doen aan verschillende tv programma’s of aan binnen- en buitenlandse talentenshows. Ze bellen elk jaar en vragen of we weer een leuke act voor ze hebben”.

Zo ging danser Lorenzo Caboni uit Nederweert een tijd geleden naar Los Angeles voor het programma America’s Got Talent en met zijn deelname aan het Nederlandse ‘Time To Dance’ werd hij op Facebook meer dan 20 miljoen keer bekeken. Binnenkort zullen er weer verschillende dansers van Fresh met een act op de landelijke tv te bewonderen zijn.

Meer informatie over de Fresh Allstars is te vinden op hun Instagram en Facebook.