Ivo Krewinkel nieuwe pastoor in Weert

Foto via: Bisdom Roermond

De zeereerwaarde heer Ivo Krewinkel wordt de nieuwe pastoor van de wijken Moesel, Keent, Groenewoud en Leuken in Weert-Zuid, dat meldt het Bisdom Roermond.

Bisschop Harrie Smeets van Roermond heeft Krewinkel met ingang van 1 november 2019 benoemd tot pastoor van het samenwerkingsverband van de parochies H. Jozef (Keent), De Verrezen Christus Moesel), H. Matthias (Leuken) en De Goede Herder (Groenewoud).

De benoeming van pastoor Krewinkel is dit weekeinde in de betreffende parochies bekend gemaakt. Hij volgt pastoor Jos Rosenhart op, die onlangs benoemd is tot pastoor van Beesel en Reuver.

Ivo Krewinkel (Kerkrade, 1975) volgde de priesteropleiding aan het grootseminarie Rolduc. Hij werd in 2001 tot priester gewijd. Daarna werkte hij acht jaar als kapelaan in Sittard en Maastricht. Vervolgens was hij drie jaar pastoor van Eijsden en Oost-Maarland. Sinds 2012 is Krewinkel als rector verbonden aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s Hertogenbosch.