Muziekspektakel Rooj Air

Foto via: Fanfare St. Willibrordus Stramproy

Dit jaar nog niet op vakantie geweest? Of wil je er nóg een keertje op uit? Grijp je kans, pak een schone zakdoek en onderbroek in je koffer en ga mee op deze muzikale wereldreis met fanfare St. Willibrordus uit Stramproy.

De eerste Roojer luchtvaartmaatschappij: “Rooj Air”

Speciaal voor deze gelegenheid opgericht door de fanfare. Rooj Air verzorgt een muzikale wereldreis (de “Fanfa-tour”) op 1, 2 en 3 november 2019 in Gemeenschapscentrum De Zaal te Stramproy, dat voor de gelegenheid wordt omgebouwd tot vliegveld.

Wat houdt de Fanfa-tour in?

Niet de fanfare maar jij gaat op reis. Daarom koop je ook een vliegticket en geen entreekaart. De reis start in Stramproy, waar het vliegtuig van Rooj Air opstijgt. Daarna worden diverse landen over de hele wereld bezocht. Landen waarmee de fanfare dan wel Stramproy een (historische) band heeft. Uiteraard verzorgt de fanfare bijpassende muziek.

Meezingen mag

Als alles goed verloopt landen ze uiteindelijk ook weer in Stramproy en storten we niet neer in een of andere donker oerwoud. Meevliegen is namelijk op eigen risico. Na de voorstelling kunt u napraten en -genieten op de gezellige afterparty.

Maak kennis met de bemanning van het vliegtuig

Met piloot/presentator Pieter en zijn charmante stewardessen Suus en Truus. Truus is gelukkig in de liefde, Suus (nog) niet. Wellicht brengt onze wereldreis hierin verandering. “Love is in the air”

Dit muziekspektakel vindt plaats in samenwerking met diverse verenigingen en artiesten. Acteurs, danseressen, zangers en zangeressen, een accordeonvirtuoze, het drumkorps van de schutterij, een combo en zelfs enkele mistery-guests met Roojer roots. Alles onder de deskundige leiding van regisseuse Rina Willekens en dirigent Bart Partouns.

Ticketverkoop

Vliegtickets kosten € 12,50 in de voorverkoop. Koop je een ticket op één van de reisdata aan de kassa, dan betaal je € 15,-.

Tickets zijn te koop bij de volgende Rojer reisbureaus:
1. Jumbo Stramproy (Dr. Schaepmanstraat 3 in Stramproy)
2. Palmen Sport (Kerkplein 2 in Stramproy)

Wees er snel bij want het aantal stoelen in het vliegtuig van Rooj Air is beperkt en…. op is op !

Voor meer informatie

Zie ook de site www.fanfare-stramproy.nl.