Inbrekersduo aangehouden op N280

112 Algemeen Cranendonck Leudal Reageer 1 min. leestijd

Baexem – De politie heeft vrijdag op de Rijksweg N280 in Baexem een 51-jarige man uit Tilburg en een 47-jarige vrouw uit Nuenen aangehouden op verdenking van woninginbraken. De politie kwam het tweetal op het spoor na rechercheonderzoek en verklaringen van oplettende getuigen.

Het tweetal wordt verdacht van meerdere woninginbraken in Leveroy en Heythuysen en Maarheeze. Bij zijn aanhouding bleek de man nog een gevangenisstraf van 25 dagen te hebben open staan voor woninginbraken. Het tweetal wordt dinsdag voorgeleid voor de rechter commissaris.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie