1 x 11 jubileum V.V. Vétkej

Na jaren op dinsdagochtend aan het ‘naaksbiljaare’ bij De Roos te hebben meegedaan werd het idee geopperd om ook eens een activiteit met kleren aan te gaan doen en zodoende is in 2009 V.V. Vétkej ontstaan.

Deze activiteit werd de Groeëte Rogstaekers Optocht. Dit leek voor deze groep jongens toch een veiligere activiteit in verband met wat ongelukken met rondvliegende biljartballen en keus. Het gerucht dat ze bij De Roos nog 2 ballen missen is overigens waar, die zijn nooit meer teruggevonden…

Daar waar jarenlang het Wiepkesbal de vastelaovendj agenda op de zaterdag voorafgaand aan carnaval domineerde in Weert, is nu het jubileum van V.V. Vétkej een waardig alternatief om vast in carnavaleske sferen te komen.

1 x 11 jubileumfeest

Dit jaar viert V.V. Vétkej het 1 × 11 jarig jubileum met een groot jubileumfeest met als thema: Zoeë-mer-Party! Op zaterdag 15 februari vanaf 20.11 bij Kefee de Hermeni-j in Weert waar iedereen van harte welkom is (entree is gratis). Het belooft een knalfeest te worden met veel lol en flauwekul en live muziek van Stefan Wolter en een speciale gast.