Koppel uit Weert in Temptation Island

Deze week maakte RTL bekend dat het nieuwe seizoen van Temptation Island op woensdagavond 26 februari van start gaat bij RTL 5. Dit seizoen doet er ook een koppel uit Weert mee.

Eind vorig jaar maakte RTL bekend dat gedurende het onderzoek rond De Villa het al opgenomen seizoen van Temptation Island voorlopig zou worden opgeschort. Parallel aan het De Villa-onderzoek hebben RTL en producent Warner Bros gesproken over de totstandkoming van het nieuwe seizoen van Temptation Island en is er contact geweest met alle deelnemers over hun ervaringen tijdens het productieproces. Op basis van deze gesprekken heeft RTL besloten het nieuwe seizoen vanaf woensdag 26 februari uit te zenden.

Koppel uit Weert

Een van de vier deelnemende koppels zijn de 27-jarige Gianni en de 23-jarige Melissa uit Weert. Ze kennen elkaar pas een klein jaar en wonen al bijna tijdens hun hele relatie samen. “Vanaf dag één is het vertrouwen bij Melissa in Gianni niet groot en speelt haar jaloezie een grote rol in hun relatie. Niet geheel onterecht, want tijdens het begin van hun relatie gaat Gianni de fout in. Aan Gianni nu om het vertrouwen van Melissa terug te winnen, en waar kan je dat beter bewijzen dan op het eiland der verleiding?”, zo meldt RTL Boulevard.

Waar te zien

Temptation Island wordt uitgezonden bij RTL 5 (woensdagavond 26 februari om 20.30 uur). De relatietest wordt ook uitgezonden via de Belgische tv-zender VIJF.