Vierde Vinyl-Luister-Spot

De vierde editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ vindt plaats op zondag 16 februari in Theater de Huiskamer. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis.

Gasten tijdens deze editie zijn: Alf Poell (journalist, programmamaker radio/tv, o a. Omroep Limburg), Bert van Wijk, (filosoof, prominent lid D’66), Mark Vergoossen (45, professioneel gitarist), Martin Kessels (51, hoofd bedrijfsbureau Kezsels Wegenbouw – Mansvelt Infra Ontwikkeling en Management) en Eric Kessels (57, muzikant/docent muziek bij Ricks Rockplein. De presentatie is in handen van Jan Leenders en Jos de Graaff.

Vinyl-Luister-Spot

In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’.

Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van Vinyl (en vintage apparatuur).

Gratis

Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Om ca. 16.15 uur is er nog een gezellige nazit met veel muziek. De toegang is gratis! De laatste Vinyl Luister Spot is op zondag 29 maart 2020.

Genres

Het ligt in de bedoeling dat tijdens elke bijeenkomst een programma wordt gepresenteerd rond muziek op vinyl uit de jaren ’50 t/m heden. Alle genres rock & roll, pop, rock, metal, soul, country, blues en jazz) kunnen aan bod komen.

Interesse?

Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende edities kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl. of via een mail naar Jos de Graaff: [email protected] Zie ook Facebook-pagina: Vinyl Luister Spot