Crossmoor Charity Cup afgelast

Foto: archieffoto Crossmoor Charity Cup

Het coronavirus en alle maatregelen dienaangaande hebben geleid tot het afgelasten van de Crossmoor Charity Cup 2020 op vrijdag 5 juni a.s..

De omvangrijke organisatie was zo goed als rond, de wedstrijd en ook de holesponsoring waren uitverkocht en ongelooflijk veel mooie items voor de loterij en de veiling waren toegezegd door sponsoren, dit alles om voor het goede doel, de kinderafdeling van het St. Jans Gasthuis, een zo groot mogelijke opbrengst te realiseren.

Inmiddels 6 jaar hebben ze de Crossmoor Charity Cup mogen organiseren met geweldige opbrengsten voor Weerter goede doelen. Voor nu helaas geen 7de editie maar in 2021 willen ze graag doorgaan met het mooie werk en willen ze alles ten uitvoer brengen zoals ez dat dit jaar hadden willen doen en wel op vrijdag 4 juni 2021 met hetzelfde goede doel de kinderafdeling van het St. Jans Gasthuis.