Nieuwe video Hillbilly Moonshiners

(Video) Nadat de nieuwe single ‘All The Small Things’ vorige week verscheen op alle streaming services, releasen The Hillbilly Moonshiners vandaag de officiële videoclip bij deze song. In de video zie je de band deelnemen aan talentenjacht ‘The Greatest Of All Time’, waarin zij een kritische jury proberen te overtuigen van hun talenten. De video is hier te bekijken.

The Hillbilly Moonshiners besloten deel te nemen aan het televisieprogramma ‘The Greatest Of All Time’. Een talentenjacht waarin bands en artiesten optreden voor een deskundige jury, bestaande uit Mark Bruscetta, A.Lee, Raymond, Dowel Knob en Ilse Delonge Tijdens de auditie moeten The Hillbilly Moonshiners alles uit de kast trekken om de juryleden te overtuigen.

Het begin is stroef, en de professionals op de bank lijken niet echt onder de indruk van het optreden dat The Hillbilly Moonshiners geven. De bandleden kunnen ook maar moeilijk wennen aan deze serieuze setting, en besluit uiteindelijk te doen waar ze goed in zijn: een explosieve live show verzorgen. Zou het The Hillbilly Moonshiners lukken om de juryleden op de banken te krijgen?

Het nummer is ook te beluisteren via: https://fanlink.to/Moonshiners-ATST.

Video via Youtube

https://youtu.be/mIq70VkdlYE