Team Bieële wint TvdB PartyQuiz

Half Weert zat op Tweede Paasdag achter een scherm geplakt. Een kleine duizend teams deden mee met de eerste Thuis voor de Buis PartyQuiz editie Weert. Het was ideaal tijdverdrijf om deze quarantainetijd door te komen.

De live quiz bestond uit algemene kennisvragen, maar ook uit vragen die alleen echte locals weten. Waar staan de kanonnen gepositioneerd op de Singels of herken je het rolluik waar Jimmy z’n flikandellen verkoopt?

Team Bieële wist uiteindelijk de quiz te winnen. Het team won een ‘avondjes uit’ prijzenpakket waarvan ze na de coronacrisis kunnen gaan genieten. Het huiskamerconcert van Patrick Hendrikx ging naar team Schoentjes.

In totaal deden er 970 teams mee en er zijn nog meer prijzenpakketten verdeeld. De volledige uitslag kun je terugvinden via: https://www.thuisvdbuis.nl/uitslagen. Vond je het een leuke (gratis) quiz? Dan kun je via deze website de organisatie ook bedanken met een vrijwillige bijdrage.