De grote Thuis voor de Buis Kersteditie

Hoezo een sober kerstfeest dit jaar? Aangezien dit jaar de feestdagen er iets anders uit zullen zien, brengen ze het ultieme kerstgevoel van “samen vieren en verbinden” bij jou in de woonkamer

Thuis Voor De Buis presenteert u: zaterdag 26 december 2020 om 19.00 uur de De Grote Thuis voor de Buis Kersteditie.

Wat houdt deze kersteditie in?

Thuis voor de Buis (TVDB) brengt een uniek programma waarbij ze op een interactieve manier de deelnemers betrekken bij het verloop van de show. De show bestaat uit verschillende  afzonderlijke onderdelen, zoals enkele losse quizrondes over gebeurtenissen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden en een hilarische doe opdracht.

Ze spelen dus niet voor een algemene winnaar maar enkel voor ronde winnaars. Onder alle deelnemers worden er tijdens de show ook diverse prijzen verloot. Tussendoor kan men foto’s en korte filmpjes appen die tijdens de uitzending voorbij komen. Dit levert vaak hilarische beelden op.

Kerstgroet aan alle inwoners van de regio

Mocht je een ideale kerstgroet/wens hebben voor de deelnemers en kijkers, dan kan dat natuurlijk ook. Bij het inschrijven op onze site kun je jouw eigen kerstgroet uploaden. Om een zo mooi mogelijk beeld te creëren, ze je vragen om bij je opname de telefoon horizontaal te houden. Wie weet kom jij straks ook voorbij in de show?

Als kandidaat live meespelen vanuit de studio

We kennen allemaal wel de beroemde Voice of Holland stoel van Anouk, waarin zij, niet fysiek, maar digitaal de deelnemers voorziet van commentaar. Deze techniek gebruikt TVDB nu ook om haar studiogasten te verwelkomen, zodat alles volgens de huidige corona-regelgeving verloopt.

Tijdens de Kersteditie geven ze iedereen de kans om live mee te spelen vanuit de studio. Dit allemaal vanuit je eigen woonkamer. Wanneer je hiervoor bent geselecteerd ontvang je van de organisatie de juiste tools, zodat je met één druk op de knop live in de studio meespeelt om te gekke prijzen. Mocht je mee willen spelen, dan kan je dit aangeven bij de inschrijving. Mocht je hiervoor worden geselecteerd, dan nemen ze contact met je op.

Prijzen voor de deelnemers,  maar ook voor de lokale ondernemer

Hoewel meedoen vele malen belangrijker is dan winnen, maakt iedereen deze avond kans op mooie prijzen, waarbij de lokale ondernemer ook nog eens wordt gesteund.

De prijzenpot, dat bestaat uit 50% van de opbrengsten van deze avond, bestaat namelijk uit waardebonnen die inwisselbaar zijn bij een lokale ondernemer, die jij zelf mag uitkiezen. De hoogte van het bedrag wordt bepaald door het welbekende kerstrad. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de prijzenpot. Kortom reden genoeg om je in te schrijven.

Hoe doe je mee?

Ga naar www.thuisvdbuis.nl en schrijf je team in bij de TVDB Kersteditie. Deelname kost €7,50 per team. Ieder team zorgt voor twee apparaten. Eén apparaat om de livestream op te kijken en eén apparaat om te kunnen antwoorden en de TVDB Kersteditie kan beginnen,

Schrijf je in en doe gezellig ,mee… Thuis zitten is nog nooit zo leuk geweest.