Al 450 teams voor Oranje PartyQuiz

Maandag 27 april, op Woningsdag, is het zover. De Thuis voor de buis PartyQuiz editie Cranendonck-Weert. Momenteel hebben al ruim 450 teams de weg naar het inschrijfformulier gevonden.

Pak de oranjekleding maar alvast uit de kast, zorg dat je op tijd de Oranje tompoezen en bitterballen hebt gehamsterd, want het belooft wederom een geweldige avond te worden. Uiteraard blijft het motto “Meedoen is vele malen belangrijker dan winnen” en is het “samen” vieren van de verjaardag van de Koning het grootste uitgangspunt.

Prijzenpot

Toch moet worden gezegd dat de lokale ondernemers van Cranendonck en Weert ook deze editie weer garant staan voor een grandioze prijzenpot. Van een overheerlijke vlaai t/m een set nieuwe hakken. Van borrelplank t/m een heuse 43-inch TV. Het komt deze avond allemaal voorbij.

Aanpassingen

Hoewel de eerste editie, Tweede Paasdag, erg goed is ontvangen, hebben ze niet stilgezeten om de quiz, naar aanleiding van de feedback die ze hebben gekregen, op een aantal punten aan te passen. Zo kan je nu gedurende de tijd van een vraag, van antwoord wisselen. Zo ben je altijd zeker van het antwoord dat je team graag zou willen geven. Er loopt ook een klok mee. Wanneer de tijd voorbij is, zal de computer de lijnen meteen sluiten. Hierdoor blijft het tempo er lekker inzitten. Niet alleen de nummer 1, 2 en 3 winnen een prijs. De ronde winnaars worden ook beloond met een prijs. Alle overige prijzen worden gekoppeld aan elke 10e team (10e plaats, 20eplaats, enz) totdat de prijzen op zijn.

Grotere studio met band

Deze editie wordt er extra groot uitgepakt. De studio wordt namelijk een stuk uitgebreid, zodat we een mooie plek kunnen creëren voor de band “De Heeren van” Deze driemansformatie is absoluut in voor een feestje. Zij zullen enkele quizrondes muzikaal begeleiden en uiteraard inspelen op de verzoekjes die er via de app worden gedaan. Dit alles uiteraard volgens de regels die er door het RIVM zijn opgesteld.

Aanmelden kan nog

Om mee te kunnen doen aan de quiz, kun je inschrijven via de website www.thuisvdbuis.nl. Hier vind je meer informatie en is ook de stream voor de uitzending te vinden. Na jouw inschrijving ontvang je een mail met daarin enkele instructies. Deelname aan deze editie bedraagt €7,50 per team.

Live op je scherm

Let op: De uitzending is deze keer alleen via onze stream te volgen. Wat deze PartyQuiz onderscheidt van andere quizzen, is dat ze “live” uitzenden, waardoor men ook interactief kan reageren middels een mobiele telefoon of tablet. Dit device wordt namelijk uw eigen quizcontroller. Hoe dit werkt, wordt allemaal uitgelegd in een brief nadat je bent ingeschreven met jouw team. Ook kan men foto’s appen die tijdens de uitzending voorbij komen. Dit levert vaak hilarische beelden op. De Partyquiz is toegankelijk voor het gehele gezin. .

Hoofdregel

Men kan en mag deze activiteit alleen organiseren als de volgende regels door iedereen in acht wordt genomen: de hoofdregel is: Neem je verantwoordelijkheid!

Met een team wordt een gezin of clubje van max drie personen bedoeld. Hierop zijn de prijzen ook op gebaseerd. ze organiseren dit om jullie een leuke avond te bezorgen tijdens crisistijd maar wel volgens de huidige regels van onze overheid! ga bij elkaar zitten op 1,5 meter afstand van elkaar Stel je omgeving en de organisatie hier niet in teleur. Het zou jammer zijn als dit soort evenementen straks ook van de radar verdwijnen door het niet houden aan deze regels. De organisatie rekent op het enthousiasme van Cranendonck n Weert en hoopt je allemaal virtueel te mogen begroeten tijdens “De Grote Thuis voor de Buis Oranje PartyQuiz”.