Acculader vat vlam in woning Neeritter

Neeritter – (Foto’s/video) Dinsdag zijn de hulpdiensten iets na 17.00 uur gealarmeerd voor een woningbrand in Neeritter.

In de bergingsruimte van een woning aan de Bosstraat had een acculader vlam gevat. De brand zorgde voor flinke rookontwikkeling in de woning en aaneengesloten bergingsruimte. Dit kwam mede omdat het vuur was overgeslagen naar de materialen, waaronder kledingstukken, die lagen opgeslagen in de ruimte.

De brandweer van Ittervoort en Wessem kwamen met een tankautospuit ter plaatse om het vuur te doven. Men had de brand snel onder controle. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse, maar gelukkig hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De woning heeft rookschade opgelopen een werd door de brandweer geventileerd.

Video via Youtube

https://youtu.be/hDt7iecYl_g