BAL gaat wedstrijdshirts veilen

Foto door: Tessa van Gameren

Heb jij een echt basketbalhart en wil je een blijvende herinnering aan het seizoen 2019/2020 van Basketbal Academie Limburg? Dan kun je meebieden voor een shirt van BAL.

Voor de veiling is een speciale pagina aangemaakt: basketballacademielimburg.nl/veilingshirts/. Klik daar bij de naam van de speler op het uit of thuistenue om op de desbetreffende veilingpagina uit te komen. De veiling eindigt op 1 juni. Met de veilingwinnaars wordt door BAL contact opgenomen.

Het in te vullen bedrag is het bedrag wat je maximaal over hebt voor het betreffende shirt. Het systeem zal dan automatisch 2 euro toevoegen aan het op dat moment hoogste bedrag. Dit bedrag wordt automatisch aangevuld tot maximaal jou ingevulde bedrag. Wanneer iemand een hoger bedrag zal bieden dan jouw ingevulde maximum, zal dat nieuwe bedrag het hoogste bedrag zijn.

Het tenue (short en broek) worden verstuurd nadat het geld is ontvangen. Het biedingsbedrag is exclusief 6,75 verzendkosten.

Voorbeeld

Stel: Persoon A biedt als eerste een maximum van 50 euro, dan zal het systeem hier 27 euro van maken (startbedrag plus 2 euro). Wanneer Persoon B 30 euro biedt, zal ze automatisch overboden worden door Persoon A en is op dat moment het hoogste bod 32 euro van Persoon A (het bedrag van persoon B + 2 euro).