De Happydepeppieshow

Perspectief heeft de horeca deze week gekregen en zo ook dus ‘De Huiskamer’ in Weert. Voor zover het er nu uitziet kunnen ze weer gaan opstarten op 1 juni. Hoe dat eruit komt te zien is nog niet helemaal duidelijk.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om een creatieve en gezellige manier te vinden om het terras op 1 juni weer te openen en 1,5 meterproof te maken.

Om alvast in de stemming te komen komt cabaretgroep Carnavaria vanavond (ook bekend van De Revue op carnavalsmaandagochtend in Theater de Huiskamer) met een geweldige liveshow, de Happydepeppieshow. Daarnaast wil Theater de Huiskamer online de mensen al opwarmen voor De Boventoon. Welke in het najaar weer in De Huiskamer te zien zal zijn.

De Happydepeppieshow

Cabaretgroep Carnavaria presenteert een daverende live TV show met als titel; De Happydepeppieshow. Een wervelende aaneenschakeling van doldwaze hilarisch komische acts waar bij de thuisblijver niet meer bij komt van het lachen. Met een vette knipoog naar de jaren 70 en 80 zal er een Miesbouwmanfredosterjosbrinkshow uitgezonden worden vol nostalgie en voeljegoed momenten. Dit alles wordt gepresenteerd door Peter Roosenstein, Maarten Sluijter Erik Fikken en speciale gast Willem Hoeben.

De show is vanavond, 8 mei om 20.00 uur, live op de Facebookpagina van Theater de huiskamer te zien. Mis dit niet!

De Boventoon herleeft online met de anderhalvemetersessies

De eerste Boventoon vond plaats in juni 2016. Geert Gabriels was toen de eerste gast. De Boventoon is een avondvullende live en ‘muzikale’ talkshow in het theatercafe van De Huiskamer. Bekende (lokale) hoofdgasten kwamen aan het woord en bespraken aan de hand van zelfgekozen liedjes en beeldfragmenten hun leven. Ze waren van plan om deze talkshow weer in ons programma op te nemen. Corona gooide roet in het eten. Maar het theater zou het theater niet zijn om een creatieve manier deze talkshow nieuw leven in te blazen met de online 1,5 metersessies.

Presentatoren Harrold Verheijen en Wim Stienen nodigen in deze eerste online-editie een muzikant uit om te praten over zijn/haar muziek en vooral om “live” zelf gekozen liedjes te spelen. De muzikant nodigt een eigen gast uit die “iets” heeft met Corona en speelt -als eerbetoon- voor iedereen in de frontlinie- een verzoeknummer.

In deze spannende tijd biedt de Boventoon verstrooiing en troost. Dat is de kracht van muziek. Zeker nu! De hoofdgast van deze eerst online editie is Winand Bijlmakers. Hij neemt als gast Ria Soers mee.

Binnenkort maken zij via Facebook bekend wanneer deze talkshow te zien is. Zorg dat je klaar zit tijdens deze eerste uitzending.

Meer informatie: https://www.facebook.com/theaterdehuiskamer/